Samarbetspartners

Vår framgång bygger inte bara på vår egen expertis och erfarenhet utan också på våra pålitliga samarbetspartners. Vi väljer noggrant ut partners som delar våra värderingar och strävan efter kvalitet och pålitlighet i varje steg av processen.

MBI Global erbjuder dig de bästa lösningarna för att optimera dina borroperationer. Deras produkter är designade av och för borrare så att de kan uppfylla våra kunders mest krävande kvalitetskriterier.

Rockmore International har över 75 års erfarenhet av perkussiv bergborrning. De betjänar över 75 länder med deras två tillverkningsanläggningar i USA och Europa.

Fescon oy är den största finländska tillverkaren av bruk, sand, ytbeläggningsprodukter samt utvecklaren av olika system och lösningar inom industri- & byggsektorn.De erbjuder hjälp för professionella i alla faser av byggandet både med val av lösningar och produkter.

DIAEDGE rocktools produkter tillverkas från mycket slitstarkt stål. Designade och tillverkade av erfarna ingenjörer med den mest avancerade datortekniken.

Dimatec erbjuder ett brett sortiment av borrkronor för borrning av alla typer av geologiska formationer, från medel/sedimentära till hårda/magmatiska.

Mincon erbjuder våra kunder kompletta borrpaketlösningar anpassade till dina specifika underjordiska förhållanden och borrkrav. Mincons utbud av DTH-hammare och borrkronor, borrmastfästen, roterande borrkronor, konstruktionssystem, borrrör och tillbehör är byggda för att klara de tuffaste borrförhållanden.

Pilot Diamond Tools har en rad produkter som ger fantastiska resultat. Deras borrverktyg, såsom deras impregnerade, ytuppsatta och kilkulor, är kända för sin hållbarhet och tillförlitlighet i fält.

SplitStone är en stenklyver som levererar klyvkraften på ett idealiskt sätt. SplitStones produktsortiment omfattar allt från stora stenbrott och stadsbrott till privat sten- eller bergklyvning.